Farmatan Plus érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyag előkeverék 100gr

640 Ft

Egységár: 6,400,-Ft/kg

Kiváló készítmény hasmenéses tünetek megelőzésére és megszüntetésére malacok, borjúk és baromfik számára.

Leírás

Felhasználási javaslat: Hasmenéses tünetek megszüntetésére és megelőzésére malacok, borjúk és baromfik számára. Székrekedéses és vérszegény állatoknak nem adható.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 0 nap

A gesztenye tannin adsztringens hatása okán oldhatatlan denaturált fehérjékből álló vékony mikro réteget képez a nyálkahártya felszínén, ami megnehezíti a káros baktériumok kolonizációját a nyálkahártya membránján. Ezáltal megelőzi a bélrendszerben a folyadék szekréciót, így csökken a szervezet kiszáradásának veszélye. A Farmatan PLUS antiszeptikus hatását is a gesztenye tanninok fehérjékre gyakorolt hatásának tulajdonítják.

Adagolási javaslat:

Baromfi: Hasmenés esetén: 4gr / 10kg takarmány, naposkortól 5 napig, vagy 3-4gr / nap / 50 állat, 5-7 napig.

Választott malac: Hasmenés megelőzésére: 20-25gr / 10kg takarmány vagy 0,5-0,8gr / nap / állat a 21. napon kezdve, 5 nappal a választás előtt. Hasmenés esetén: 1,5gr / nap / állat, takarmányba vagy ivóvízbe adagolva, 3-5 napon keresztül.

Borjú: Hasmenés megelőzésére: 10-30gr / 10kg takarmány vagy 3-5gr / nap / állat, 28 napig. Hasmenés esetén: 15-30gr / nap / állat a takarmányba vagy az ivóvízbe adagolva 3-4 napon keresztül.

További információk

Tömeg 0.1 kg
Méretek 10 × 10 × 1 cm
Eredeti csomagolás

100gr

Gyártó

Tanin Sevnica, Szlovénia

Származási ország

Szlovénia

Érdekelhetnek még…

Pin It on Pinterest