RÁGCSÁLÓIRTÓK

Rágcsálóirtó pépek, granulátumok, csalétkek

Protect Plus rágcsálóirtó pép

Protect Plus rágcsálóirtó pép 500gr

Felhasználható: Patkányok és egerek irtására.

Előnyei: A PROTECT® rágcsálóirtó pép egy olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű bromadiolon véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A bromadiolon késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így a patkányok és egerek könnyen elpusztíthatók. Alkalmazása különösen olyan helyeken ajánlott, ahol a rágcsálók egyébként is sok táplálékot találnak. A rágcsálóirtó pép egy rendkívül keserű anyagot, Bitrex-et tartalmaz, amely segít megelőzni, hogy az emberek és a haszonállatok véletlenszerűen fogyasszanak a termékből.

Használati utasítás: A zacskó kinyitása után a papírtasakos csalétkeket a tasak felbontása nélkül helyezze az egerek és patkányok által látogatott helyek, közlekedési útjaik, illetve feltételezett búvóhelyeik közelébe. Egy helyre egerek előfordulásakor 2-4, patkányok ellen 8-12 csalétket helyezzen ki. A csalétkeket a rágcsálók járataiba, rejtett, sötét helyekre, esetleg papírtálcára, tárgyak mögé érdemes kihelyezni. A rágcsálók elhullása a fogyasztás megkezdése után 3-4 nappal kezdődik. Az összes rágcsáló kiirtása elszaporodásuk mértékétől és a terület nagyságától függően 2-3 hét múlva várható. A kihelyezett csalétkeket 7-10 naponként ellenőrizze, az elhurcolt és elfogyasztott csalétkeket újabbal pótolja. A csalétkek pótlását a rágcsálók teljes kiirtásáig folytatni kell. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is előfordulnak, próbáljon meg más helyre tenni a szerből. A beszennyezett, megromlott csalétket maradéktalanul el kell távolítani, és frissel kell pótolni. A feleslegessé vált rágcsálóirtó szert a szemétbe ki lehet dobni.

Figyelmeztetés: Kizárólag rágcsálóirtásra, és csak a használati utasítás szerint alkalmazható. Élelmiszertől és takarmánytól elkülönítve, gyermekektől, háziállatoktól elzárva tartandó. Csak olyan helyen alkalmazható, ahol gyermekek és háziállatok a kihelyezett irtószerhez nem férnek hozzá. A készítmény használata után meleg, szappanos vízzel alaposan kezet kell mosni! Esetleges mérgezéskor, vagy annak gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A TERMÉK BIZTONSÁGI ADATLAPJA ITT ÉRHETŐ EL

Ára: 1080.- forint/500gr doboz (2160.- forint/ kg)

Gyártó: Bábolna Bio Kft., Budapest

Protect rágcsálóirtó granulátum

Protect rágcsálóirtó granulátum 2*175gr

Felhasználható: Patkányok és egerek irtására. Korszerű, második generációs véralvadásgátló hatóanyaga révén általában egyszeri fogyasztás után is elpusztítja a rágcsálókat. A szer egy rendkívül keserű anyagot Bitrexet tartalmaz, amely segít megakadályozni az ember és haszonállatok általi véletlenszerű fogyasztást.

Használati utasítás: Az aromaáteresztő csomagolással ellátott tálcákat a rágcsálók közlekedési útjainak vagy táplálkozási helyeinek közelébe helyezzük ki. A kihelyezett csalétket 3-4 naponként ellenőrizzük és az elfogyasztottat mindaddig pótoljuk, amíg annak fogyasztása megszűnik. A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 4-5 nappal később kezdődik meg.

Figyelmeztetés: Az irtószert élelemtől, takarmánytól távol, száraz, zárt helyen, eredeti csomagolásában úgy kell tárolni, hogy illetéktelenek (gyermekek és haszonállatok) ne férhessenek hozzá. Kizárólag rágcsálóirtásra és csak a használati utasítás szerint alkalmazható! Az irtószert puszta kézzel ne fogjuk meg! Kihelyezés után meleg szappanos vízzel alaposan kezet kell mosni. Munka közben étkezni, dohányozni tilos! Az etetőhelyeket úgy kell kialakítani, hogy azok a gyermekek és haszonállatok számára ne legyenek hozzáférhetőek! A megromlott irtószer maradékot ismételten felhasználni tilos, azt az irtás után össze kell gyűjteni és a háztartási szemétbe lehet kidobni.

Esetleges mérgezéskor vagy annak gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni!

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A TERMÉK BIZTONSÁGI ADATLAPJA ITT ÉRHETŐ EL

Ára: 830.- forint/350gr doboz (2371.- forint/ kg)

Gyártó: Bábolna Bio Kft., Budapest

Rodentox rágcsálóirtó csalétek

Rodentox rágcsálóirtó csalétek 4*100gr

Felhasználható: Vándorpatkány (Rattus norvegicus) és házi egér (Mus musculus) elpusztítására.

Használati utasítás: A készítményt olyan helyeken alkalmazza, ahol patkányok vagy egerek előfordulása észlelhető. A rágcsálók jelenlétére jellegzetes nyomaikból (fészkek, lyukak, vonulási utak, ürülék, stb.) vagy a rágásuk okozta károkból következtethet. A nyomok vagy a látható károkozások alapján becsülje meg, milyen mértékben szaporodtak el a rágcsálók, majd a kezelést ennek ismeretében végezze el. A kezelés megkezdése előtt lehetőség szerint minden, a rágcsálók számára elérhető táplálékforrást távolítson el. A rágcsálóirtó csalétket a patkányok és az egerek által látogatott helyekre, azok vonulási útjaira, illetve feltételezett búvóhelyeik közelében helyezze ki. Elsősorban a falak mentén, szekrények alatt és a bútorok mögött alakítson ki ún. etetőhelyeket. A kihelyezéshez lehetőség szerint használjon műanyag rágcsálóetető állomást. Ennek hiányában a rágcsálóirtó csalétket műanyag vagy papírtálcára öntse ki. A tálcára borítson egy tetőcserepet vagy más arra alkalmas fedőlapot úgy, hogy a rágcsálók a csalétket megközelíthessék. A kihelyezésnél minden esetben fordítson kiemelt figyelmet arra, hogy a készítményhez gyermekek, valamint a nem célszervezet állatok (az egyéb vadon élő, illetve házi- és haszonállatok) ne férhessenek hozzá! Az irtószert védje a közvetlen víztől, esőtől, az időjárás viszontagságaitól. A RodentoxÒ rágcsálóirtó csalétek alkalmazási dózisa patkányok irtásakor: 7-10 méterenként 2 db zacskó (maximum 200 gramm csalétek) A RodentoxÒ rágcsálóirtó csalétek alkalmazási dózisa egerek irtásakor: 5 m2-ként 1 db zacskó (maximum 100 g csalétek) Az etetőhelyeket az első két hét során 3-4 naponként, ezt követően heti rendszerességgel ellenőrizze. Az elfogyasztott és/vagy elhurcolt csalétket pótolja. A beszennyezett vagy megromlott csalétket távolítsa el, és friss csalétekkel pótolja. A kihelyezést addig folytassa, amíg a rágcsálók teljesen el nem tűnnek. Ha a kihelyezett csalétek folyamatosan elfogy, akkor létesítsen több etetőhelyet, de az egyes etetőhelyeken kihelyezett csalétek mennyiségét ne növelje. Amennyiben a csalétkek érintetlenül maradnak, de a rágcsálók továbbra is jelen vannak, helyezze át az irtószert máshová. A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3-5 nappal kezdődik. A csalétket csak addig hagyja kihelyezve, amíg azt a rágcsálók aktivitása indokolja. A rágcsálóártalom a kezelés hatására általában 2-6 hét alatt megszűnik. Amennyiben a rágcsálóártalom 4 hét alatt sem csökken érzékelhetően, forduljon kártevőirtó szakemberhez. A kezelés után, de legkésőbb 6 hét múlva az etetőhelyeket szüntesse meg, az esetlegesen kiszóródott irtószert takarítsa fel.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A TERMÉK BIZTONSÁGI ADATLAPJA ITT ÉRHETŐ EL

Ára: 530.- forint/400gr doboz (1325.- forint/ kg)

Gyártó: Bábolna Bio Kft., Budapest

BioStop egérfogó ragasztó

BioStop egérfogó ragasztó 135gr

Felhasználható: Egerek, patkányok, mászó rovarok irtására

Használati utasítás: Egerek, patkányok, mászó rovarok (pl. csótány, hangya) irtására felhasználható irtószermentes ragasztó. A ragasztó nem mérgező, nem gyúlékony, színtelen, szagtalan. Minősége víz és nedvesség hatására sem romlik. Szükség esetén benzinnel eltávolítható. Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

GYÁRTÓI NYILATKOZAT A TERMÉK BIZTONSÁGI ADATLAPJA OKÁN

Ára: 400.- forint/135gr doboz (2963.- forint/ kg)

Gyártó: Bábolna Bio Kft., Budapest

Biotoll Ratimor rágcsálóirtó pép

Biotoll Ratimor rágcsálóirtó pép 1000gr / 500gr / 250gr / 120gr

Felhasználható: Lágy, pépes állagú rágcsálóirtó csalétek, bromadiolon aktív hatóanyaggal, házi egerek, szürke és fekete patkányok irtására.

Használati utasítás: Különösen alkalmas abban az időszakban, amikor a rágcsálóknak elegendő természetes táplálékuk van atraktáns adalékanyaga illatával vonzza a rágcsálókat. Késleltetett méregező hatása miatt nagyon eredményes, igen vízálló – épületeken belül és kívül is alkalmazható. Adagolás: 20-25gr házi egereknek, 100-150gr patkányoknak.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A TERMÉK BIZTONSÁGI ADATLAPJA ITT ÉRHETŐ EL

Ára: 1890.- forint/1000gr doboz

1070.- forint/500gr doboz (2140.- forint/ kg)

660.- forint/250gr doboz (2640.- forint/ kg)

480.- forint/120gr doboz (4000.- forint/ kg)

Gyártó: Unichem d.o.o., Szlovén Köztársaság

Glodacid rágcsálóirtó pép

Glodacid rágcsálóirtó pép 500gr / 250gr

Felhasználható: Lágy, pépes állagú rágcsálóirtó csalétek, difetialon aktív hatóanyaggal, házi egerek, szürke és fekete patkányok irtására.

Használati utasítás: Kis adagokban is nagyon hatékony. Alacsony a kockázat más fajok számára. Különösen alkalmas abban az időszakban, amikor a rágcsálóknak elegendő természetes táplálékuk van, hiszen atraktáns adalékanyagának illatával vonzza a rágcsálókat. Igen vízálló, így épületeken belül és kívül is alkalmazható. Adagolás: 15gr házi egereknek, 45gr patkányoknak.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

A TERMÉK BIZTONSÁGI ADATLAPJA ITT ÉRHETŐ EL

Ára: 1330.- forint/500gr doboz (2660.- forint/ kg)

750.- forint/250gr doboz (3000.- forint/ kg)

Gyártó: Unichem d.o.o., Szlovén Köztársaság

Pin It on Pinterest

Shares